Valoa näkyvissä!

maaliskuu 31, 2019Emmi-Riika
Blog post

Valo, kalasääksi, Erik Bruun

Enempää tauluja ei tarvita, kun valo tekee omat taideteoksensa seinälle. Oli pakko napata kamera käteen. Miten onnelliseksi tulinkaan, kun ajattelin, että palloparka järjestää minulle oman taidenäyttelynsä. Ehkä se kiittää siitä, että yritän tehdä parhaani sen eteen.

Valoa on muutenkin näkyvissä kaikin tavoin. Olen varsin innoissani tästä uudesta blogisivustani ja siitä miten valo vihdoinkin lisääntyy (Ei puhuta nyt siitä, että tänään satoi lunta. Hys!).

Rakentelen tätä sivustoa pikkuhiljaa valmiimmaksi. Istun siis TiiPiissäni tuumien ja silloin tällöin lyön yhden naulan seinään tai kirjoitan tarinan sängyn alle eksyneestä villakoirasta.

Vihdoinkin eilen pääsin uppoutumaan tähän sivustoon niin, että nyt se on vähän parempi. Hienoa tässä on se, että saan kategoriat näkyvästi esille. Voit siis vaikka vaan sukeltaa suoraan taidelaatikkoon, jos et ole kiinnostunut pitkistä ajatusketjuista. Vielä niistä ei monestakaan pääse mihinkään, sillä minulla on yli 300 postausta läpikäytävänä.

”Hiljaa hyvä tulee”, sanoi etana, kun tietä ylitti.

Täällä minä siis pystyttelen TiiPiitäni ja istun välillä kahvilla tai teellä sen oviaukossa ja toivon, että te lukijat tulette mukana matkassani.

Voi miten kivaa onkaan tavata sinut täällä!

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Prev Post

Mittaamattoman arvokas

marraskuu 10, 2018

Next Post

Siitä tässä on kysymys – Vapussa ja muussa

toukokuu 4, 2019