TiiPiikin muuttaa

helmikuu 10, 2019Emmi-Riika
Profiilikuva
@kotoinblog

TiiPiikin muuttaa. Ihan niin kuin kaikki muutkin blogit täältä. Kaakon Viestintä sulkee kaksi blogiportaaliaan – Starboxin ja Pontin – kannattamattomuuden vuoksi. Portaalit eivät ole kaupallistuneet tarpeeksi hyvin.

Kun sain tiedon blogiportaalin kaatumisesta, en kyllä hetkeäkään miettinyt, että lopettaisin. Lähinnä mietin missä jatkaisin. Palaisinko takaisin bloggeriin vai rupeaisinko itsenäiseksi bloggaajaksi? Yrittäisinkö vielä myöhemmin johonkin portaaliin? Vaikka hiljaista onkin pidellyt niin tiesin, että jatkaisin.

Paljon on puhuttu siitä, että onko blogeille enää sijaa vai onko tulevaisuus Instagramissa, Youtubessa ja muissa nopeammissa kanavissa. Uskon, että hyville tarinoille on aina paikkansa ja blogimaailma jatkaa kulkuaan vielä pitkään.

Vauvatauon jälkeen pyörittelin kuitenkin blogin tulevaisuutta päässäni. Ajatukset uudistumisesta on ollut mielessä. Olen jo pidempään miettinyt, että haluaisin taas tehdä tilaa kaikille visuaalisille jutuille, dokumentoida ylös niitä itse tehtyjä juttuja, kun tässä silloin tällöin tulee kuitenkin jotain väkerrettyä. Joskus vihjailin täälläkin toisen blogin perustamisesta, mutta aika ja prioriteettilista ovat puhuneet toista. Tyydyn siis elämään yhden katon alla.

Pitää kuitenkin myöntää, että osittain blogiloma johtui siitäkin, etten ollut tyytyväinen viimeaikoina tuottamaani sisältöön ja olin kadottanut sen ytimen miksi kirjoitin. Tuntui, että aina oli liian kiire, enkä saanut sellaista sisältöä aikaseksi kuin olisin halunnut ja että kuljin jotenkin sivuraiteilla. Silloin kannattaa levätä hetki ja etsiä taas keskitietä.

No mistä aion uudessa osoitteessa taas kirjoittaa?

Kulkemisesta omalla polulla, joka johtaa usein käsillä tekemiseen ja luoviin yrityksiin liikkua. Sekä siitä miten näen maapallon olentona, joka hengittää kanssamme ja heiluttelee käsiään sekä jalkojaan avaruudessa kuin vauva konsanaan. Siitä vauvasta haluaa pitää huolta ja sitä haluaa suojella parhaansa mukaan. Kerron myös siitä, jos eksyn metsään ja jos törmään johonkin oikein hyvään lupaan kertoa siitäkin.

Loppujen lopuksi tämä kuten moni muukin asia maailmassa on aika yksinkertaista. Kirjoitan kaikesta mitä näen, kuulen ja teen.

Kuulostaa ihan elämältä.

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Prev Post

Jos nyt jo!

tammikuu 27, 2019

Next Post

Identiteettikriisi ja uusi osoite

maaliskuu 19, 2019