Tahrastick – Eroon tahroista luontoystävällisesti

6 marraskuun, 2019Emmi-Riika
Blog post

Olen jo useamman vuoden pessyt pyykkini pähkinöillä, soodalla, etikalla ja nyt viimeisimpänä Elokuun pyykinpesuaineella. Olen ollut tyytyväinen pyykinpesijä muuten, mutta tahrat tuppaavat pinttymään ja pyykki haisemaan. Tahrojen poistoon käytössä on ollut sappisaippua, joka toimii ihan kiitettävästi.

Muistatte ehkä kun kerroin, että olen alkanut miettiä intiaaneja ja vaihdoin siksi blogin nimenkin. Ihan samalla tavalla aloin ajatella lehmiä ja päätin laittaa sappisaippuan vaihtoon, kun olen kuluttanut edellisen loppuun. Toinen syy on se, että maailman ihanimmassa neuletakissa oli rasvatahroja. Ja kun neuletakki ei ole mikä tahansa neuletakki, vaan takki jonka ostin suojellakseni vauvavatsaani viimalta, oli sanomattakin selvää, että rasvatahrat lähtevät ennemmin tai myöhemmin.

Päätin kuitenkin myös, että testaan ensin kaikki lempeät pesuaineet ennen kuin tartun mihinkään lianräjäyttäjiin, sillä en haluaisi päästää niitä ovestani sisälle. Ja eräänä kauniina päivänä törmäsin Tahrastickiin. Epäilevä luonteeni sanoi, että tehoaakohan tuokaan, kun sappisaippua ei tehonnut, mutta onneksi Tahrastick huusi kokeilua. Se päätyi rasvatahrojen päälle pienen hankauksen kautta ja siitä pesukoneeseen.

Tsädäm! Ne olivat poissa. Tahrat tosiaan olivat poissa ja minä onnellinen siitä, että voisin kääriä vauvani villatakin suojiin vielä vatsan ulkopuolellakin.

Tahrastick sisältää vain saippuoitua kookosrasvaa, eikä se tuoksu millekään ja on vielä tehokas ja 100 prosenttisesti biohajoavakin. Niin ja sitä käyttäessä ei tarvitse ajatella lehmiä, vaan voi ajatella vaikka kookoksia ja seuraavaa kesää.

(Tahrastickejä löytyy täältä!)

Comments (2)

 • Heidi

  22 marraskuun, 2019 at 5:42 pm

  Ehkä tämä on seuraava ostokseni 🙂

  1. Emmi-Riika

   23 marraskuun, 2019 at 9:02 am

   Kiitos kommentista?On kyllä ollut hyvä tuote!

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Prev Post

kuinka usein

Kuinka usein...

11 lokakuun, 2019

Next Post

20 opittua asiaa menneeltä vuosikymmeneltä

7 helmikuun, 2020