RAKAS KESÄKUU!

10 kesäkuun, 2019Emmi-Riika
Blog post

Kesäkuu, ranta, lapsi

Rakas Kesäkuu,

toivoisin, että sataa, mutta vain silloin tällöin. Täällä sisämaassa on niin seesteiset ilmat, että kaipaan vaihtelua: merituulta ja myrskyjä. Miksi ihminen on sellainen, että se haluaa aina sitä mitä ei ole?

”Ihminen ei voi koskaan saada tarpeeksi sitä, mitä ei tarvitse!”

-Tommy Hellsten

En kyllä ajattele, että merituulen haluaminen on pahimmasta päästä, vaan paremmasta pikemminkin. Ja jotta meillä olisi merituuli, meillä pitää olla meri. Ei hyvältä näytä.

Paitsi, että tarvitaan lainsäädäntöjä, tarvitaan myös yksilönvoimaa. Toisinaan kun joku väheksyy yksilön vaikutusta maailman tilaan, tekisi mieli kysyä:

” Eikö niin, että sinä uskot, että lapsemme pystyvät mihin vain?”

Minusta tämä on hyvin yksinkertaista. Me kasvatamme lapsia ja toivomme heille parasta. Hyvää tulevaisuutta ja onnea matkalla. Joku meistä on se, jonka lapsesta tulee ”Nokian johtaja”, ”Martti Ahtisaari” tai ”Minna Parikka”. Ja jos me saamme heidät kohtelemaan tätä maailmaa kauniisti ja ympäristöystävällisesti sekä opetamme heille uusia tapoja sekä empatiaa, on meillä vielä toivoa jäljellä. ”Minna Parikat” ja” Martti Ahtisaaret” jatkavat sitten meidän jälkeemme, mutta meidän on tehtävä parhaamme, jotta he voivat jatkaa.

Joten hyvä kesäkuu, yritän tehdä parhaani!

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Prev Post

Myllypuron luontopolku, lehti, havut

Myllypuron luontopolku - kunhan vain osaamme katsoa lähelle!

30 toukokuun, 2019

Next Post

oranssit orvokit

Orvokki -asiaa: Oranssi on elämän väri

27 kesäkuun, 2019