Luonnon tervapihkasalva – Luonnollinen keino hyttysen torjuntaan

heinäkuu 8, 2018Emmi-Riika
Etana, TiiPii

Tänään lähdin Pappikallion luontopolulle kävelemään, mutten meinannut päästä lainkaan päästä edes perille asti, kun heti alkumatkasta törmäsin kotiloihin, jotka iloitsivat sankoin joukoin sateesta. Pysähdyin kuvaamaan ja se taas oli ilonaihe ihmislihan himoitsijoille eli hyttysille. Käsissäni ja jaloissani kihisi ainakin sata itikan pistoa ja sata kauhukuvaa myöhemmin mietin, etten mihinkään luontopolulle voi lähteä, koska en selviä sieltä.

Luonnon tervapihkasalva, metsä
Luonnon tervapihkasalva, metsä
Luonnon tervapihkasalva

Puremissani muistin kylpyhuoneen peilikaapissa asuvan mustan metallisen purkin, jonka päällä lukee tervapihkasalva. Ja sen jälkeen muistin ostaneeni sitä hyttysten karkoitukseen. Käännyin kotiin, etsin purkin kaapista ja sivelin mustaa tervantuoksuista voidetta iholleni, sillä kalskea suhtautumiseni suihkutettavia hyttyssprayta kohtaan ei ole laantunut.

Palasin sitten polulle kuvaamaan etanoita, sain kuvailla rauhassa, eivätkä hyttyset enää hyökänneet verenhimoisena kimppuuni.

Tutustuin joulun alla Hollolan Luonnon Cosmeticsin valmistamaan pihkasalvaan ystäväni suosituksesta ja nyt halusin kertoa tervapihkasalvasta teille, koska se todella toimii. Pistot ovat sitä paitsi hävinneet, eivätkä kutise enää. Käsittääkseni yritys on aika pieni ja siksi onkin ilo kertoa toimivasta tuotteesta.

Suosittelen voidetta luonnolliseen hyttysen torjuntaan!

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Prev Post

7 x Mitä kaikkea en tajua!

heinäkuu 7, 2018

Next Post

Ah mitä onnea on hakea salaattia omalta pihalta

heinäkuu 10, 2018