Kosteutusta kesäiholle – Frantsilan koko perheen luomu perusvoide

kesäkuu 13, 2018Emmi-Riika
Blog post
Frantsilan luomu perusvoide

Kuukausi sitten marssin luontaistuotekauppaan etsimään sopivaa perusvoidetta ja mukaani tarttui Frantsilan koko perheen luomu perusvoide. 

Kesäkasvot vaativat jotain kevyempää kosteutusta kuin öljy joka päivä. Olin siis oikeasti kasvovoiteen perässä, mutta rajallisen budjetin vuoksi päätin etsiä keholle ja kasvoille sopivaa tuotetta päivittäisen käyttöön.

Olen muutaman vuoden hoitanut ihoani todella luomusti, sillä raskauden jälkeen aloin herkistyä joillekin kemikaaleille ja tilanne vaati totaalista kemikaalilakkoa. Luomu ihonhoito tarkoitti kohdallani ei mitään, suolasaippuaa ja kookosöljyä. Kun huomasin, että ihoni kuitenkin tarvitsee hoitoa, päätin alkaa etsiä itselleni sopivia tuotteita.

Kirjoitin jo vuoden alussa muutaman hyvän vinkin Avrilin ripsiväristä herkkäsilmäisille ja Flown ruusuvedestä, joka hurmaa yhä ja vieläkin. Rakastan sitä niin paljon ja suihkuttelenkin sitä välillä kasvoilleni ihan vaan virkistääkseni niitä, sillä ihoani polttelee ja kirvelee usein. Onneksi kireys tuntuu hiukan talven myötä helpottaneen.

Frantsilan luomu perusvoide

Frantsilan luomu perusvoiteen kerrotaan olevan tuoksuton, mutta mielestäni se tuoksuu miedosti yrteille. Tuoksu ei kuitenkaan ole voimakas. Takana kerrotaan, ettei tuote sisällä keinotekoisia väriaineita/ tuoksuja, silikaatteja tai parabeeneja ja raaka- aineet täyttävät eurooppalaiset luonnonkosmetiikan standardit.

Miksi tästä voiteesta ei tullutkaan kasvovoidetta arkikäyttöön? Koska hiukan voiteen ostamisen jälkeen sattui eteeni hyvä tarjous erään luonnonkosmetiikkamerkin kasvojenhoitotuotteista ja päätin tilata paketin itselleni äitienpäivälahjaksi, vaikkei se nyt kauhean ekologista olekkaan tilata pieniä muovipurkkeja kotiin jostain kaukaa.

Minulla oli kuitenkin monta hyvää syytä tilata tuotteet. Koska lompakostani ei tällä hetkellä saisi valua yhtään kolikkoa hukkaan, houkutteli tuotteiden kohtuullinen hinta. Myös purkkien pieni koko oli plussaa, sillä en voi nykyisin olla ollenkaan varma mitkä tuotteet kasvojen iholleni käyvät ja jos laittaisin pienet purkit eteenpäin, ei se kirpaisisi niin paljon kuin isojen purkkien pois laittaminen. Ajatus siitä, että ihoni alkaisi voida jälleen loistavasti, houkutteli niin paljon, etten pystynyt olla tilaamatta kasvojenhoitosettiä. Paljastan jo nyt, etten joutunut pettymään, mutta kirjoittelen silti noista pienistä purkeista myöhemmin lisää.

Tähän loppuun listaan vielä Frantsilan voiteen parhaat puolet:

/ Tuote täyttää eurooppalaiset luonnonkosmetiikan standardit

/ Tuoksu on mieto ja miellyttävä, yrttimäinen

/ Tuubi on kaunis, joten sen olemassa olo ei ärsytä

/ Voide levittyy helposti ja imeytyy kohtalaisen nopeasti

Frantsilaa aion käyttää jatkossakin ja puhuinkin jo hammastahnahankinnoista täällä aiemmin. Frantsilan luomuyrttitilalla vierailu kuuluu myös ehdottomasti vielä pieniin elämäntehtäviini.

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Prev Post

2 x LUONNONKOSMETIIKKAVINKKI + loistava ripsiväri herkkäsilmäisille

tammikuu 29, 2018

Next Post

Sinne meni kesä ja Meripäivät!

elokuu 11, 2018