Koko kasvojenhoito samassa paketissa – Nourish London Radiance Starter Kid

1 elokuun, 2018Emmi-Riika
Blog post
Nourish London Radiance kasvovoide

Yhtenä päivänä, kun jäin yksin kotiin, päätin lähteä metsään kävelemään. Puhuin jo äitienpäivän jälkeen luonnonkosmetiikkakokeiluistani ja päätinkin käyttää tilaisuuden hyväksi ja kuvata vihdoin nuo Nourish Londonin kasvojenhoitopurnukat.

Kirjoitin jo aiemmin, ettei pienten osin muovisten pikku purkkien tilaaminen ole kovin järkevää tai vastuullista ja koitin perustella itselleni ja vähän teille, että miksi halusin testata tuotteita pienissä erissä. Purkit on jo käytetty loppuun, joten voin kertoa teille mitä mieltä niistä olin.

Nourish London Radiance Starter Kid- pakkaukseen kuuluu neljä tuotetta: 50ml meikin puhdistusaine, 50ml kasvovesi, 15ml seerumi ja 15ml kasvovoide. Tuotteet tuoksuvat puolukalle ja ruusulle.

Nourish London radiance Starter Kid

Aluksi mietin olisiko minun kannattanut valita saman valmistajan herkkäihoisille tarkoitettu sarja, mutta puolukantuoksu ja varsinkin ruusuntuoksu houkutteli niin paljon, että valitsin punaisen värin. Jotkut synteettiset tuoksut ovat ärsyttäneet minua todella paljon raskauden jälkeen, mutta loppujen lopuksi en pidä tuoksuja ja hajuja niin suurena haasteena kuin kemikaaleja ja aineita, joille ilmeisesti olen jollakin tavalla herkistynyt ja jotka aiheuttavat kasvojen kirvelyä, punoittamista ja pahimmassa tapauksessa kurkun turpoamista. En miellä kasvojeni ihoa kuitenkaan kaikkein herkimmäksi, sillä en kärsi näkyvistä hankalista ihottumista tai äärettömästä kuivuudesta.

Näiden tuotteiden tuoksu olivat mietoja ja hävisivät iholta aika nopeasti. Erityisesti pidin seerumin ohuesta ja juoksevasta rakenteesta sekä kasvovoiteen keveydestä. Niitä voisin tilata vielä lisääkin ja tilasinkin saman valmistajan isomman kullanhohtoisen seerumin, johon en ole niin ihastunut kuin tämän sarjan seerumiin.

Tuote sarjan Inci- lista löytyy helposti GreenDealin sivuilta.

Nourish London radiance Seerumi

Koska en voi tehdä yhtään luonnoskosmetiikkapostausta puhumatta pakkomielteestäni Flown ruusuvedestä, niin myönnän nyt teille miten riippuvainen siitä olen. Yhtenä päivänä suihkutelin sitä kasvoilleni ja huomasin, että se oli loppu. Ei tippakaan, ei edes pienen pientä pisaraa herunnut enää kädelleni.

”Hienoa! Pumppupullot toimii” ajattelin, sillä Nourish Londonin kasvoveden ja puhdistusmaidon pohjalle jäi niin paljon tavaraa, kun pullot jo lakkasivat toimimasta.

Sitten iski hätä. Luontaistuotekauppa on kiinni, rahat on lopussa ja ruusuvesi loppu. Sisäinen niksipirkkurini ryhtyi toimeen. Valutin pullon pohjalle hiukan vettä ja sitä olen nyt pahimpaan hätääni suihkutellut kasvoilleni ja ah, ruusutuoksu leijuu vielä sieraimiini.

Oikeasti salainen tavoitteeni on siirtyä kokonaan Flow- kosmetiikan tuotteisiin ja siihen on monta syytä. Parhain lienee se, että ne tuntuvat oikealta.

Nourish London radiance puhdistusmaito

Kerrataan tähän loppuun nyt kuitenkin vielä Nouris London Radiance Starter Kid- sarjan hyvät ja huonot puolet:

+

/\ Seerumin ja kasvovoiteen koostumus on miellyttävän ohut, helposti levittyvä ja hyvin kuivuva.

/\ Tuotteet ovat edullisia pienissä paketeissa, joten testaaminen on edullista.

/\ Tuotteiden tuoksu on miellyttävä ja mieto ja se häviää nopeasti iholta 

/\ Edullisella hinnalla saa kaikki kasvotuotteet samassa paketissa.

/\ Pienet muovipurkit eivät ole kovinkaan ekologisia, joten jos tuotteet miellyttävät kannattaa ne tilata testaamisen jälkeen isommassa koossa.

/\ Muoviset pumppupullot lakkasivat toimimasta, vaikka pohjalla oli vielä reilusti tuotetta jäljellä.

Tuotesarja jää blogin tiukassa arviossa siis selvästi plussan puolelle, joten kannatti testata. Erityisesti suosittelen sarjan seerumia ja kasvovoidetta!

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Prev Post

Kosteutusta kesäiholle – Frantsilan koko perheen luomu perusvoide

13 kesäkuun, 2018

Next Post

Sinne meni kesä ja Meripäivät!

11 elokuun, 2018