Kiekko ja lempilintu

kesäkuu 18, 2016Emmi-Riika
Blog post

 

 

Minulla on lintuparvi. Siihen kuuluu muutama  – tarkkaan ottaen kolme – metallista lintua. Ne kaikki ovat lentäneet meille Casamista, eräästä pienestä sisustusliikkeestä Kouvolasta, jonne poikkean aina silloin tällöin. Tintti taitaa olla suosikkini. Se on selvästi lentoon lähdössä ja valmiina vastaanottamaan tuulen ja antautumaan maailman riepoteltavaksi.

Aika on kai arvokkainta valuuttaa mitä ihmisellä on. Minin syntymän jälkeen pääsin vihdoin pois oravanpyörästä, joka oli pyörinyt aivan liian kauan ja aivan liian lujaa.  Kellon kanssa ei kannata juosta kilpaa, se voittaa aina. Olen ikuisesti kiitollinen tuolle pienelle pallerolle, joka pelasti minut burnoutilta ja on saanut aikakäsitykseni ja kaikki muutkin käsitykset heittämään häränpyllyä. Aion jatkossa käyttää aikani arvostamieni asioiden parissa.

Muutimme tähän asuntoon muutama kuukausi sitten. Laitoin Kiekon ensimmäisenä seinälle, jotta pysyn kuitenkin jollain tavalla kärryillä vuorokauden ajasta. Kun ostin sen ajattelin, ettei tarvitsisi aina roikkua puhelimessa kiinni. Puhelin on kai nykyajan koira, ihmisen paras ystävä ja aina valmiina viihdyttämään. Minä rakastan tuota alati piipittävää ystävääni aivan liian paljon.

Hemmetin luuri!

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Prev Post

Luonnosta

kesäkuu 17, 2016

Next Post

Kesäpostia

kesäkuu 19, 2016