Ei hyvästi vaan näkemiin!

30 maaliskuun, 2019Emmi-Riika
Blog post

Kaikki junat ajavat viimeisen kerran varikolle. Jos juna on korjauskelvoton, hajotetaan se osiin. Osat jatkavat matkaansa maailmalle.

Nyt on meidän vuoromme. Starbox on korjauskelvoton. Ja niin me jatkamme matkaamme, kuka milläkin raiteilla.

On aika sanoa kiitos.

Kiitos kollegat, taustatiimi ja yhteistyökumppanit. Tuesta, neuvoista, yhteistöistä ja sparrauksesta. Kiitos siitä, että sain kirjoittaa täällä.

Jos näemme niin tervehditään. Tai älkää ihmetelkö, jos en moikkaakkaan. Voi olla, että olen juuri nähnyt linnun tai havunneulasen. Tai sitten meneillään on niin mielenkiintoinen ajatus, että sitä on vaikea jättää kesken.Tapanani on toisinaan sulkeutua omaan maailmaan ja siksi olen 6- vuotiaasta lähtien kävellyt päin lyhtypylväitä. 

Kiitos!

Kiitos kaikille teille, jotka olette kävelleet TiiPiin ovesta sisään. Myönnän, olen parhaimmillani pienessä porukassa tai silloin, kun keskustelun aihe on mielenkiintoinen, ehkä jopa hiukan syvällinen. Kiitos, että olette kuunnelleet. Kuunteleminen on niin hirveän tärkeää.

Muuten, uudessa blogissa on taas mahdollisuus kommentoida anonyyminä ja toivonkin, että tulette keskustelemaan kanssani. Vaikka olen vähän erakko, kaipaan silti juttukavereita.

Ei olisi lainkaan huono idea pystyttää TiiPii keskelle katua ja pyytää sinne kavereita kahville ja kyläilemään. (<—Tulevaisuuden tavoite.) Että jos joskus jossakin oikeassa elämässä törmäätte telttaan, jonka päälle on heitelty hitusen kimalletta ja joka on koristeltu tasseleilla ja höyhenillä niin tulkaa ihmeessä sisään. Tiedä mitä aarteita sisällä odottaa.

Kiitos, että olette olleet mukana matkalla ja odottaneet kärsivällisesti. Näkisin teitä mieluusti jatkossakin.

Ei hyvästi vaan näkemiin.

Jatkan tästä itsenäisenä bloggaajana ja se se vasta on kutkuttavaa. Minne tie vie? Sitä en tiedä, mutta sen tiedän, että elämä tähtilaatikossa oli hyvin tarpeellista ja ajoittain jopa sykähdyttävää. 

Juttujani ilmestyy vielä toistaiseksi Keskiviikossa ja minua voi seurata jatkossa osoitteessa:

www.emmiriika.fi

Siellä on vieläkin remonttipölyä ilmassa, mutta olisi ihanaa tavata sinutkin siellä <3

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Prev Post

Identiteettikriisi ja uusi osoite

19 maaliskuun, 2019

Next Post

Valo, kalasääksi, Erik Bruun

Valoa näkyvissä!

31 maaliskuun, 2019