Älä koskaan unohda unelmiasi!

23 elokuun, 2016Emmi-Riika

Jokainen ilta jolloin aurinko laskee on todiste siitä, että huominen on tulossa, halusin tai en. En halua pitkittää näitä päiviä, vaikka toisaalta tuntuu, että jokaisen minuutin Minin kanssa voisin elää uudelleen. Tai ainakin melkein jokaisen, mutta en sitä jolloin hän päätti kaatua otsa edeltä vessan lattialle, enkä sitä jolloin hän oksensi melkein kokonaisen ruisleivän päällensä, enkä sitäkään jolloin hän kiipesi niin monta kertaa seisomaan sängyn päätyä vasten, että hermostuin ja huokaillen kerroin hänelle, että yöllä nukutaan. Onneksi hän on ehjä, eikä särkynyt kaatuilusta tai huokailuista. Vahvistui vain ja huhuili kissaa pimeässä makuuhuoneessa kunnes antoi nukkumatin viedä hänet.

Jos osaisin keräisin auringonlaskuja purkkiin. Epätoivon iskiessä vapauttaisin yhden. Silloin muistaisin, että aamu tulee aina, ja joku niistä aamuista on se paljon puhuttu parempi huominen. Se jolloin herään aurinko kasvoillani ja hiukset sotkussa. Jolloin varpunen tulee koputtelemaan ikkunaani, ja muistuttaa, että on aika herätä aamukahville. Jolloin astelen pienen merenranta-asuntoni terassille ja nautin kahvini tuulen hiipiessä kostealla nurmikolla.

Joku voisi nyt kuvitella, että olen tyytymätön maalaillessani jokaisessa postauksessa taivaanrantaa. En minä ole, hiukan surullinen ja väsynyt vain niin kuin jokainen meistä toisinaan on iltaisin. Tiedättehän, on iltoja jolloin kaikki sujuu liiankin hyvin ja iltoja jolloin lusikan tippuminen lattialle saa melkein itkemään. Onneksi iltojen jälkeen tulee aamu.

Tapani selvitä on luottaa huomiseen ja maalailla taivaanrantoja. Sillä ei ole mitään väliä, vaikka maalaukset muuttuisivat tuuleksi. Tärkeintä on työ, jonka niiden eteen tekee. Unelmiaan ei saa koskaan unohtaa, sillä niiden avulla elämä pysyy mielenkiintoisena ja arvokkaana.

Joku unelmoi autosta, toinen toivoo vapautta, kolmas etsii ystäviä ja neljäs haluaisi vain nukkua. Joku unelmoi aina jossain maailman kolkassa. Toivoisin heidän toiveidensa toteutuvan, jotka niitä eniten tarvitsevat. Itse koen kuuluvani hyväosaisiin. Minulla on aikaa odottaa!

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Prev Post

Syntymäpäiväsiili

22 elokuun, 2016

Next Post

Täydellinen kombinaatio seinälle

25 elokuun, 2016