”Tässä blogissa nähdään kaunetta kaikkialla ja puhutaan välillä vähän liiankin runollisesti, Täällä haaveillaan timanttisista luontokuvista ja sisustetaan kotia, vaikka oikeasti ollaan vasta matkalla sinne. Kaiken keskellä yritetään ymmärtää, että onni asuu elämyksissä, hetkissä ja ihmisissä.”

Hei, astu peremmälle!

Olen Emmi-Riika. Kahden maailman ihanimman tytön äiti ja merenrannalta Kouvolaan päätynyt muotoilija. Blogissani käsittelen aiheita, joille sydämeni hymyilee: muotoilu, sisustus, luovuus, luonto ja arjen muut merkittävät asiat.

Inspiraatiota, luovuutta, hyvää oloa ja joskus myös itseäni etsin luonnosta ja ympäristöstä valokuvaten ja aamuauringossa joogaten. Eksyn usein metsään kuvailemaan havunneulasia ja sammaleita, mutta toivon vielä joskus kohtaavani karhun. Löytäisinpä itseni tulevaisuudessa pienistä ja suurista luontoseikkailuista.

Luovuuttani toteutan, valokuvauksen, käsitöiden, sirkuksen sekä kirjoittamisen ja piirtämisen parissa. Toisinaan istun sohvalla haaveilemassa merenrantatalostani ja päätän vielä vähän sisustaa.

Töitä olen tehnyt mm. visualistina ja usein elämäni on yhtä sirkusta, sillä olen toiselta ammatiltani sirkusohjaaja.

Parhaiten minut saa kiinni sähköpostilla [email protected]

Tervetuloa TiiPiihini!