2 x LUONNONKOSMETIIKKAVINKKI + loistava ripsiväri herkkäsilmäisille

tammikuu 29, 2018Emmi-Riika
Blog post

Ajattelin jakaa kanssanne kolme luonnonkosmetiikkavinkkiä. Olen tarkka nykyään siitä mitä iholleni laitan. Erityisesti silmien lähelle, sillä silmäni reagoivat kemikaaleihin, jotka eivät minulle sovi.

Silmänympärysvoiteena käytän tällä hetkellä kookosöljyä ja löysin sitä söpössä pienessä purkissa luontaituotekaupasta. Se on takuuturvallinen voide, jonka takia ei tarvitse menettää yöunia. Suunnitelmissani on jossain vaiheessa testata Flow Kosmetiikan silmänympärysvoidetta, mutta siihen asti luotan kookosöljyn voimaan. Parin vuoden rasvattomuuden jälkeen huomasin, että ihoni alkaa kärsiä ja aloin etsiä itselleni sopivaa voidetta. Päädyin kookosöljyyn joka mielestäni kosteuttaa, kirkastaa ja auttaa tasoittamaan ryppyjä. Tiedä vaikka sillä olisi jotain tekemistä sen kanssa, ettei peilistä katso enää pelkät silmäpussit.

Toinen vinkkini koskee ripsiväriä. Avril Organic Volyme Mascara taas on ihan loistava ripsiväri ja ensimmäinen joka ei itselläni aiheuta hiekantunnetta silmiin ja toimii mielestäni muutenkin hyvin. Se ei aiheuta paakkuja ja lisää ripsien tuuheutta ja pituutta. Mielestäni ripsiväri variseen hiukan herkemmin kuin synteettiset, mutta hiekattomilla silmillä katselen mielelläni peiliin vähän useamminkin.

Kolmas vinkkini koskee kasvojen kosteutusta. Kirjoitin Flow Kosmetiikan ruusuvedestä jo joulukuussa. Ruusuvesi sopii kasvojen kosteutukseen ja virkistykseen ja luonnolliseksi vartalo- tai hiustuotteeksi. Ruusuvesi sisältää yksinkertaisuudessaan ruusuja ja vettä. Eteerisen öljyn tislauksessa syntyvän ruusuveden tuoksu on lempeä ja hurmaava samaan aikaan.

Käytin eräissä ristiäisissä juurikin Avrilin ripsiväriä ja ruusuvettä vartalosuihkeena. Luonnollisempi juhlalookki sopii sekä mielelle että keholle.

Mikäli teitä lukijoita kiinnostaa, voisin kirjoittaa joskus toistekin vinkkejä luonnonkosmetiikasta. Mitä mieltä olette? Jos haluat tietää mikä on mielestäni paras deorantti tai mitä olen oppinut pihkavoiteen käytöstä paina tähteä.

Hyvää maanantaita!

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Prev Post

Ajatuksia aavasta merestä ja 10 viestiä (aikuiselle) tyttärelleni

toukokuu 3, 2017

Next Post

Kosteutusta kesäiholle – Frantsilan koko perheen luomu perusvoide

kesäkuu 13, 2018